Kaupallinen yhteistyö: DiakonJuhla on juhlien järjestämisen veteraani
Vuosikymmenten kokemuksen voi nähdä, ja varsinkin maistaa DiakonJuhlan tekemisestä. Työtä tehdään rakkaudesta lajiin.
DiakonJuhlan järjestämissä häissä, rippijuhlissa, YO-juhlissa, syntymäpäivillä ja muistotilaisuuksissa ruoka on hyvää ja sitä on riittävästi. Pitopöytien herkulliset tarjoilut valmistetaan alusta alkaen omassa keittiössä läheltä hankituista, tuoreista raaka-aineista.
Yksikönjohtaja Terhi Peltomäki sanoo asian suoraan, eikä liioittele.
– Saamme ihan mahdottoman paljon kiitoksia hyvästä ruoasta!
Notkuva juhlapöytä on elämys myös kauneutensa vuoksi, ja juhlaruokailu itsessään tärkeä ohjelmanumero. Siksi DiakonJuhlan tarjoiluissa panostetaan aina myös kauniiseen ja yksityiskohtaiseen esillepanoon.
DiakonJuhla on juhlien järjestämisen veteraani, jonka henkilökunta on nähnyt ja kokenut paljon vuosien varrella. Siksi asiakkaan kannattaa ehdottomasti kysyä neuvoa juhlien suunnitteluun, ja varsinkin tarjoiluihin liittyen.
– Osaamme esimerkiksi hyvin arvioida, kuinka pitkä aika ruokailulle juhlassa kannattaa varata, Peltomäki sanoo.
A-oikeuksilla varustetun Museo Cafen terassia voisi sanoa Porin kauneimmaksi, sillä sieltä aukeaa upea näköala joelle. Museo Cafe kokonaisuudessaan on vuokrattavissa yksityistilaisuuksia varten.
Juhlien keskipisteessä ovat tietenkin omassa keittiössä leivotut ihanat kermakakut, mousse- ja juustokakut sekä voileipäkakut. Kakkuja voi tilata suoraan DiakonJuhlan verkkokaupasta, ja noutaa ne joko DiakonJuhlan keittiöltä tai Satakunnan Museolla toimivasta Museo Cafesta.
Peltomäen itsensä lempijuhlat ovat häät. Viime kesänä vietettiinkin oikein häiden superkesää, kun koronan vuoksi lykättyjä juhlia saatiin vihdoin järjestää.
Peltomäki antaa hääpareille vinkin:
– Hääjuhlaa valmistellaan usein kokonainen vuosi, mutta itse juhla on ohi yhdessä päivässä. Siksi kannattaa nauttia täysin siemauksin koko matkasta!
Juhlaruokailu on kokonaisvaltainen elämys. Siksi DiakonJuhlan pitopöydissä panostetaan aina myös tarjoilujen kauniiseen esillepanoon.
Suuressa keittiössä ravitsemusalan osaaminen on monipuolista. Erikoisammattitutkinnon suorittaneet dieettikokit valmistavat gluteenittomat-, vegaaniset- ja muut erityisruokavaliotarjoilut taitavasti.
Talon lounasravintolassa ruokailevat arkisin niin lähialueen työntekijät, opiskelijat kuin muutkin asiakkaat. Samasta keittiöstä toimitetaan ateriapalvelua Diakylän palvelutaloihin, Satasairaalan kuntoutusosastolle, läheiseen päiväkotiin ja niin edelleen. DiakonJuhla on vastannut vuosien varrella myös monien urheilu- ja massatapahtumien ruokahuollosta.
DiakonJuhlan järjestämissä häissä, rippijuhlissa, YO-juhlissa, syntymäpäivillä ja muistotilaisuuksissa ruoka on hyvää ja sitä on riittävästi.
Upeita juhla- ja kokoustiloja Porin ytimessä ja sen kupeessa
Yrityksille Diakonialaitoksen alueella sijaitsevat juhla- ja kokoustilat tarjoavat hienot puitteet kokousten ja tilaisuuksien järjestämiseen. Vain parin kilometrin päässä Porin keskustasta sijaitsevat Pihlajasali, kokoustila Martintalo ja suuri neuvotteluhuone.
Kokouspäivää voi tauottaa esimerkiksi istuskelemalla Pihlajasalin avaralla terassilla tai tekemällä pienen kävelyretken laavukaffeelle. Taukojumpankin voi Diakonialaitoksen fysioterapeutti tulla pitämään.
Väliajoilla nautitaan tietenkin talon valmistamista herkullisista tarjoiluista. Cateringpalvelua toimitetaan myös yritysten omiin tiloihin.
Viimeisimpänä aluevaltauksena DiakonJuhla on ottanut hoitaakseen Satakunnan Museon kahvilan. Museo Cafe:ssa tarjoillaan lounasta tiistaista perjantaihin. Leivosvitriinin herkut ovat tuoreita ja itsetehtyjä, sillä ne leivotaan DiakonJuhlan keittiössä. Päivittäin tarjolla on myös gluteenittomia ja laktoosittomia vaihtoehtoja sekä kasvisvaihtoehtoja.
Kakkuja voi tilata myös erikseen DiakonJuhlan verkkokaupasta
Yritys, joka tekee yhteiskunnallista hyvää
Länsi-Suomen Diakonialaitoksella on pitkä historia. Aikanaan säätiön huolehdittavana oli suuri joukko sotaveteraaneja. Heidän juhliaan ja muistotilaisuuksiaan järjestettäessä toiminnan kylkeen syntyi itsenäinen juhlapalvelu.
Yleishyödyllinen, voittoa tavoittelematon säätiö vaikuttaa edelleen kaiken toiminnan taustalla. Diakonille on myönnetty Yhteiskunnallinen Yritys -merkki, joka kertoo yhteiskunnallisen vastuun kantamisesta.
www.diakon.fi/juhla
kauppa.diakon.fi/tuote-osasto/kakut
Puh. 044 705 2254