Kor­te­las­sa Hit­saa­jan­tien ja Una­jan­tien ris­teyk­ses­sä on il­men­nyt ve­si­joh­to­vuo­to maa­nan­tai­na 17.7. Kor­jaus­töi­den vuok­si lä­hi­a­lu­een kiin­teis­töil­tä jou­du­taan kat­kai­se­maan ve­den­ja­ke­lu klo 12 al­ka­en. Hit­saa­jan­tie 2 pi­ha­liit­ty­män koh­dal­le tuo­daan säi­liö, jos­ta asuk­kaat voi­vat nou­taa vet­tä omil­la as­ti­oil­la.

– Ve­si­joh­don kor­jaus­työt kes­tä­vät to­den­nä­köi­ses­ti pit­käl­le yö­hön, Rau­man Ve­den kun­nos­sa­pi­to­mes­ta­ri Sa­mu­li Lout­ti ar­vi­oi.

Ris­tey­sa­lu­eel­la Una­jan­tien osuu­del­la on työn ai­ka­na käy­tös­sä vain yk­si ajo­kais­ta, jo­ten alu­eel­la liik­ku­vien tu­lee nou­dat­taa va­ro­vai­suut­ta.

Rau­man Vesi tie­dot­taa työn ete­ne­mi­ses­tä ja mah­dol­li­sis­ta muu­tok­sis­ta häi­ri­ö­vies­tin­tä­pal­ve­lun kaut­ta. Ve­si­kat­kon pii­riin jää­vil­le kiin­teis­töil­le on il­moi­tet­tu asi­as­ta jär­jes­tel­män kaut­ta teks­ti­vies­til­lä.

– Kun vesi kyt­ke­tään ta­kai­sin pääl­le, sii­nä saat­taa esiin­tyä vä­ri­hait­taa. Mah­dol­li­nen hait­ta on kui­ten­kin ly­hy­tai­kai­nen. Rau­man Vesi huuh­te­lee run­ko­lin­jaa, ja ta­lo­joh­don saa puh­taak­si juok­sut­ta­mal­la vet­tä ha­nas­ta niin kau­an, et­tä vesi on kir­kas­ta, Lout­ti ker­too.