Eu­ra­jo­en Yrit­tä­jät ry ja Eu­ra­jo­en kun­ta pal­kit­se­vat vuo­sit­tain pai­kal­li­sen yrit­tä­jän, joka on osoit­ta­nut esi­mer­kil­lis­tä omis­tau­tu­mis­ta ja roh­keut­ta lii­ke­toi­min­nas­saan. Vuo­den 2024 Yrit­tä­jä -tun­nus­tus myön­net­tiin Ou­ti Hei­no­sel­le ja hä­nen yri­tyk­sel­leen Käm­pän Kaf­fe­tu­pa Oy.

Ou­ti Hei­no­nen on ko­toi­sin noin ki­lo­met­rin pääs­tä Käm­pän Kaf­fe­tu­vas­ta, ja paik­ka on ol­lut hä­nel­le tut­tu jo lap­suu­des­ta. Hän ker­too, et­tä aja­tus kah­vi­lan pe­rus­ta­mi­ses­ta oli pit­kä­ai­kai­nen haa­ve, joka to­teu­tui 1,5 vuot­ta sit­ten. Hei­no­nen päät­ti roh­ke­as­ti ryh­tyä yk­si­ny­rit­tä­jäk­si ja ava­si Käm­pän Kaf­fe­tu­van. Pää­tös on osoit­tau­tu­nut oi­ke­ak­si.

– Heti alus­ta al­ka­en asi­a­kas­kun­ta löy­si kah­vi­lan, ja olen saa­nut to­teut­taa lii­kei­de­aa­ni: tar­jo­ta it­se­lei­vot­tu­ja ja tuo­rei­ta suo­lai­sia ja ma­kei­ta lei­von­nai­sia. Asi­ak­kai­den po­si­tii­vi­nen pa­lau­te on ol­lut pa­ras­ta kan­nus­tus­ta, Hei­no­nen ker­too.

Vuo­den Yrit­tä­jä -tun­nus­tus jul­kis­tet­tiin Eu­ra­jo­en Yrit­tä­jien pik­ku­jou­lu­juh­las­sa Yy­te­ris­sä 29. mar­ras­kuu­ta. Hei­no­nen sa­noo ole­van­sa kii­tol­li­nen ja otet­tu saa­mas­taan tun­nus­tuk­ses­ta.

– Tämä pal­kin­to roh­kai­see jat­ka­maan sa­mal­la tiel­lä ja ke­hit­tä­mään toi­min­taa edel­leen. Odo­tan jo in­nol­la ke­vät­tä ja ke­sää, jol­loin kah­vi­lan ovet avau­tu­vat jäl­leen, hän li­sää.

Käm­pän Kaf­fe­tu­pa on avoin­na jou­lun al­la 9.–15. jou­lu­kuu­ta. Kah­vi­las­sa on tuol­loin tar­jol­la rii­si­puu­roa, glö­giä sekä pe­rin­tei­siä it­se­lei­vot­tu­ja herk­ku­ja.