Pori Ener­gia säh­kö­ver­kot Oy:n joh­toon on va­lit­tu säh­kö­voi­ma­tek­nii­kan dip­lo­mi-in­si­nöö­ri Pert­ti Me­no­nen. Pori Ener­gia säh­kö­ver­kot Oy on Pori Ener­gia Oy:n ty­tä­ryh­tiö. Säh­kö­ver­kot vas­taa säh­kön­ja­ke­lu­ver­kos­ta Po­rin alu­eel­la.

Ny­kyi­sen toi­mi­tus­joh­ta­jan Pek­ka Oh­ran­käm­me­nen jää­des­sä eläk­keel­le, on yh­tiö va­lin­nut hä­nel­le seu­raa­jan.

Yh­tiö ker­too: "44-vuo­ti­as Pert­ti Me­no­nen työs­ken­te­lee täl­lä het­kel­lä Poh­jois-Kar­ja­las­sa PKS Säh­kön­siir­to Oy:n toi­mi­tus­joh­ta­ja­na. Hä­nel­lä on pit­kä, yli kah­den­kym­me­nen vuo­den työ­ko­ke­mus, ener­gia-alal­ta; ura­koin­nis­ta verk­ko­yh­ti­ön ve­to­vas­tuu­seen."

Me­no­nen it­se kom­men­toi seu­raa­vas­ti:

– Pori on ke­hit­ty­vä kau­pun­kiym­pä­ris­tö, jos­sa vih­re­ät ar­vot ovat sel­ke­äs­ti esil­lä. Muun mu­as­sa tämä sai mi­nut kiin­nos­tu­maan ky­sei­ses­tä teh­tä­väs­tä.

Me­no­nen aloit­taa Pori Ener­gi­an säh­kö­ver­kot Oy:n joh­dos­sa hei­nä­kuun alus­sa. Hän on jat­kos­sa myös Pori Ener­gi­an joh­to­ryh­män jä­sen.