Po­rin seu­dun kan­sa­lai­so­pis­ton ope­tus­kau­si käyn­nis­tyy syys­kuun alus­sa. Syk­syn oh­jel­mas­sa on yli 570 kurs­sia tai ylei­sö­ti­lai­suut­ta.

Kie­li­tar­jon­ta laa­je­nee la­ti­nan ja por­tu­ga­lin kie­lil­lä. Kä­den­tai­dois­sa tu­tuik­si tu­le­vat muun mu­as­sa teks­tii­li­pin­nan muok­kaus ja Jour­nal eli ko­ris­teel­li­nen vih­ko tai kir­ja. Näyt­te­le­mi­sen ys­tä­vät pää­se­vät li­sää­mään osaa­mis­taan di­a­lo­gi­pa­jas­sa ja mu­siik­ki­te­at­te­rin pa­ris­sa. Lii­kun­nas­sa tar­jo­taan ai­em­paa enem­män ly­hyt- ja etä­kurs­se­ja ta­val­lis­ten pit­kien kurs­sien rin­nal­la.

Kan­sa­lai­so­pis­ton Sinä Osaat! -kou­lu­tu­sop­paan voi nou­taa kir­jas­tois­ta Po­ris­sa ja Ul­vi­las­sa sekä Puu­vil­lan, Kam­puk­sen, Tik­ku­lan ja Han­san kaup­pa­kes­kuk­sis­ta.

Näin il­moit­tau­dut:

Il­moit­tau­tu­mi­nen Po­rin seu­dun kan­sa­lai­so­pis­ton kurs­seil­le al­kaa tiis­tai­na 22. elo­kuu­ta opis­ton net­ti­si­vuil­la, ja sa­ma­nai­kai­ses­ti pu­he­li­mit­se nu­me­ros­sa 02 621 5963.

Il­moit­tau­tu­mi­nen avau­tuu kah­des­sa eräs­sä: Kel­lo 17.30 pää­see il­moit­tau­tu­maan il­moit­tau­tu­maan las­ten ja nuor­ten kurs­seil­le, kan­sa­lai­sen di­gi­tai­to­kurs­seil­le, me­di­a­tai­to­jen ja tie­to­tek­nii­kan kurs­seil­le, lii­kun­nan ja hy­vin­voin­nin sekä esit­tä­vän tai­teen kurs­seil­le. Jäl­kim­mäi­nen il­moit­tau­tu­mi­nen avau­tuu kel­lo 18.30, ja sil­loin voi il­moit­tau­tua kie­li-, ku­va­tai­de- ja kä­si­työ­kurs­seil­le.

Var­si­nai­sen il­moit­tau­tu­mis­päi­vän jäl­keen il­moit­tau­tua voi ai­na kurs­sien al­ka­mi­seen saak­ka.

Kes­ki­viik­ko­na 23. elo­kuu­ta opis­ton väki jal­kau­tuu Kaup­pa­kes­kus Puu­vil­laan kel­lo 10–17. Pai­kan pääl­lä saa li­sä­tie­toa kurs­seis­ta ja voi il­moit­tau­tua mu­kaan.