Hyvää paikallista ruokaa ja toimivia tiloja Pripolissa
Syyskuun alussa satakuntalainen perheyritys FresCo Ravintolat Oy aloitti uutena ravintoloitsijana Teknologiakeskus Pripolissa ja nyt ravintola Pripolin keittiössä käy eloisa kuhina. Ammattilaiskokit valmistavat arkipäivisin herkullista lounasta ja keittiössä luodaan mallikkaat tarjoilut myös kokouksiin ja vaativampiin iltatilaisuuksiin.
Porin Toimitilat Oy:n omistamassa Teknologiakeskus Pripolissa on modernilla esiintymistekniikalla varustettuja tiloja erilaisiin kokoontumisiin ja juhliin. Tilava 450 paikkainen auditorio tarjoaa turvalliset puitteet myös Korona-ajan kokouksille. Teknologiakeskuksen sydämen muodostavat ravintola Pripoli ja ilmava tapahtuma-aula.
Kotoisan konstailematon arkilounas pienellä kivalla twistillä hurmaa
”Ensikohtaamiseni FresCon kanssa tapahtui Turun virastotalossa ravintola Aitiopaikassa muutama vuosi sitten. Nauttiessani FresCon filosofian mukaista lounasta totesin kollegalleni, että nyt tässä on kyllä palaset kohdallaan. Arkilounaan tulee olla selkeä ja kotoisan konstailematon pienellä kivalla twistillä. Nyt sellainen lounas on tarjolla myös Pripolissa”, Porin Toimitilat Oy:n toimitusjohtaja Leena Kopra-Saarnijoki kuvailee.
”Olemme satsanneet tilojemme äänentoistoon ja esitystekniikkaan. Olen erittäin iloinen siitä, että voimme nyt kehittää Pripolin toimintaa eteenpäin yhteisten arvojen pohjalta FresCon kanssa. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisesti laadukkaan elämyksen”, Kopra-Saarnijoki lisää.
Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta
Leena Kopra-Saarnijoki ja FresCo Ravintoloiden yrittäjä Seija Aronen ovat yhtä mieltä siitä, että asiakkaalle on tarjottava parasta.
”Pripolin tilojen monipuolisuus ja erityisesti auditorio ovat tehneet minuun vaikutuksen. Tyylikkyytensä ja ensiluokkaisen äänentoiston ansiosta Pripoli-sali on loistava paikka erilaisille esityksille. Lisäksi ravintolasali baaritiskeineen soveltuu hienosti myös yksityisiin juhliin ja parkkitilaa riittää”, Aronen kertoo.
Teknologiakeskus Pripoli ei ole täysin uusi paikka Aroselle. Lähes 30 vuotta sitten, ennen yrittäjäksi ryhtymistään hän oli aloittamassa ravintola Pripolin toimintaa. Tuolloin Teknologiakeskuksen tiloissa toimi Porin Teknillinen korkeakoulu. ”Minulla on hyviä muistoja tuolta ajalta ja siksi onkin mukava palata. Toivon, että saisimme houkuteltua nyt myös lähialueen asukkaat ja yritykset lounaalle. Meillä voi hyödyntää muiden maksutapojen lisäksi ePassia ja EazyBreakiä. Toki yritykset voivat tehdä kanssamme myös suoraan lounassopimuksen.”
Hyvää paikallista ruokaa arkeen ja viikonloppuun
Ravintola Pripolin lounaaseen sisältyy: monipuolinen salaattipöytä, 3 lämminruokavaihtoehtoa, FresCon C-vitamiinishotti, FresCon leipää ja levitettä, jäävesi ja kahvi. Lisäksi ravintolasta on mahdollista ostaa ruokaa mukaan annoksina tai tilata FresCon valikoimasta kotiruokaa perhepakkauksina. Alusta asti itse leivotut FresCon leivät kuuluvat myös valikoimaan.
FresCon viikonloppukassi on myynnissä perjantaisin ennakkotilauksesta. Se sisältää viikonlopuksi kaksi ateriaa neljälle hengelle. Kassissa on lisäksi FresCon oman leipomon tuotteita – leipää ja makeaa. Sisältö vaihtelee viikoittain ja voit tutustua viikonloppukassiin FresCon kotisivuilla: www.frescoravintolat.fi.